STAGIAIR CONTENT CREATIE/REDACTIONEEL

Heb je affiniteit met social media, ben je een kei in geschreven en visuele communicatie en wil je stage lopen bij een snelgroeiend oer Rotterdams bureau voor crossmedia content creatie en community Management?Dan is deze stage iets voor jou! 

Functieomschrijving 

Als stagiair content creatie/redactioneel bij Like Je Wijk/GERSER krijg je veel verantwoordelijkheid. Je takenpakket bestaat voornamelijk uit: content creatie, research en het produceren van allerhande online content voor de diverse online communities. Je maakt vlogs, video, foto’s, interviews en meer. Aan het eind van je stage weet je hoe contentmarketing werkt, heeft social media geen geheimen meer voor je en heb je goede schrijfervaring opgedaan. Daarbij ben je (mede)verantwoordelijk geweest voor de moderatie van echte Rotterdamse communities. 

Profiel 

Wij zoeken enthousiaste stagiaires die sociaal en vrolijk zijn, en met eigen verantwoordelijkheden om kunnen gaan, en graag in Rotterdam Zuid willen werken! 

Verder: Je doet minimaal een MBO-opleiding studierichting; redactioneel, communicatie, media of marketing. Je bent op zoek naar een oer Rotterdamse stageperiode periode van 3 tot 6 maanden (40 uur p.w.). Je bent creatief en hebt affiniteit/ervaring met social media, video, vloggen en je wilt heel veel leren. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord én geschrift. Je hebt een vlotte pen en bent sterk in het schrijven van pakkende content. Je neemt je stage serieus en bent enthousiast. 

Interesse? Overtuig ons dan op jouw manier waarom deze stage iets voor jou is. Stuur je motivatie en CV naar ronald@gerser.nl of bel of App. 0652878487

Scroll naar top