STAGIAIR MEDIA MANAGEMENT

Heb je affiniteit met Rotterdam, social media en crossmedia, ben je een regelneef of nicht en wil je stage lopen bij een snelgroeiend oer Rotterdams bureau voor crossmedia content creatie en community Management?…. Dan is deze stage iets voor jou! 

Functieomschrijving 

Als stagiair media management krijg je bij Like Je Wijk/GERSER veel verantwoordelijkheid. Je takenpakket bestaat voornamelijk uit: het (mee)werken aan de realisatie van het Rotterdams Buurtplatform Like je Wijk, en je bent betrokken bij filmproducties en diverse social media opdrachten. 

Profiel 

Wij zoeken enthousiaste stagiaires die sociaal en vrolijk zijn, en met eigen verantwoordelijkheden om kunnen gaan, en graag in Rotterdam Zuid willen werken! 

Verder: Je doet minimaal een MBO-opleiding studierichting; media management, communicatie, media of marketing. Je bent op zoek naar een oer Rotterdamse stageperiode periode van 3 tot 6 maanden (40 uur p.w.). Je bent creatief, denkt snel en in oplossingen en hebt affiniteit/ervaring met social media, video, vloggen, crossmedia en je bent enthousiast. Je neemt je stage serieus en bent bereid te leren. 

Interesse? 

Vertel ons dan op jouw manier waarom deze stage iets voor jou is. Stuur je motivatie en CV naar ronald@gerser.nl of bel of App. 0652878487

Scroll naar top