VACATURE TECHNISCH ONDERSTEUNER

Like Je Wijk zoekt Technisch Ondersteuners

Wat is een Technisch Ondersteuner?

Bewoners uit de wijk kunnen zich aanmelden als LikeJeWijk Technisch Ondersteuner. We ontdekken en ontwikkelen samen hun talent inzake techniek en onderhoud van onze Buurtborden (Wijk TV). Ze gaan aan de slag als LikeJeWijk Technisch Ondersteuner in hun eigen wijk en bezoeken in overleg met LikeJeWijk de plekken waar de Buurtborden hangen om onderhoud te plegen.

Waarom?

Wijkbewoners komen hierdoor op andere plekken in hun eigen wijk, ontmoeten nieuwe mensen, vergroten hiermee hun zelfredzaamheid, en ontwikkelen hun talenten binnen hun eigen interesse in hun eigen omgeving. Deelnemers bieden wij een kans om hun talenten te ontplooien en tonen in hun eigen wijk. Hiermee creëren we waardering en een nieuwe positieve rol voor hen waardoor zij trots kunnen zijn op zichzelf en de wijk.

Voor wie?

Wijkbewoners in de wijken waar wij actief zijn die graag iets technisch en positiefs willen doen in en voor hun eigen wijk. Wijkbewoners met een afstand tot de arbeidsmarkt, die ervaring willen op doen of zij die willen/moeten socialiseren.

Hoe meld ik me aan?

Stuur een mailbericht met daarin je naam, telefoonnummer en een korte motivatie naar info@likejewijk.nl met als onderwerp ‘Sollicitatie Technisch Ondersteuner. Wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Scroll naar top