VACATURE WIJKREPORTER

Like Je Wijk zoekt Wijkreporters

Wat is een Wijkreporter?

Bewoners uit de wijk kunnen zich aanmelden als Like je WijkReporter. We ontdekken samen hun talent inzake media, fotografie, film. Ze gaan aan de slag als Like je Wijk Reporter in hun eigen wijk en bezoeken in overleg met Like je Wijk evenementen en bijeenkomsten in de wijk, en maken hiervan een reportage in de vorm van fotografie, film of een mooi geschreven verhaal.

Waarom?

Wijkbewoners komen hierdoor op andere plekken in hun eigen wijk, ontmoeten nieuwe mensen, vergroten hiermee hun zelfredzaamheid, en ontwikkelen hun talenten binnen hun eigen interesse in hun eigen omgeving. Deelnemers bieden wij een nieuw podium om hun talenten te tonen in hun eigen wijk, hiermee creëren we waardering en een nieuwe positieve rol voor hen waardoor zij trots kunnen zijn op zichzelf en de wijk.

Voor wie?

Wijkbewoners in de wijken waar wij actief zijn die graag iets creatiefs en positiefs willen doen in en voor hun eigen wijk. Wijkbewoners met een afstand tot de arbeidsmarkt, die ervaring willen op doen of zij die willen/moeten socialiseren.

Hoe meld ik me aan?

Stuur een mailbericht met daarin je naam, telefoonnummer en een korte motivatie naar info@likejewijk.nl met als onderwerp ‘Sollicitatie Wijkreporter’. Wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Scroll naar top