DE TOEKOMST VAN LIKEJEWIJK

LikeJeWijk wil binnen de komende vier jaar een goed ontworpen, zo volledig mogelijk en gebruiksvriendelijk WijkPlatform bieden, dat in principe door alle (wijk)- bewoners, partners en andere belanghebbenden in te zetten is als middel om te verbinden en activeren, maar ook om trots en leefgenot in de wijk te vergroten en verankeren. 

Om dit te realiseren heeft LikeJeWijk een projectplan opgesteld, met de titel LikeJeWijk 2024 – In 2024 vierentwintig uur per dag, overal beschikbaar.

Aanvragen

MEER LEZEN?

Heeft u interesse in dit plan, en wilt u graag meer lezen? Dan kunt u middels dit formulier uw persoonlijke inloggegevens aanvragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en zorg dat u in de omschrijving duidelijk vertelt waarom u toegang aanvraagt. Aanvragen worden binnen 48 uur beantwoord.

DISCLAIMER

Het auteursrecht op dit projectplan en deze website berust bij LikeJeWijk of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan LikeJeWijk. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming door LikeJeWijk.

Op de gehele site zijn de algemene voorwaarden en het privacy beleid van toepassing.

Heeft u al een aanvraag gedaan en uw persoonlijke inloggegevens ontvangen? Dan kunt u hieronder inloggen.

Scroll naar top